Familjedag på Stadsbondgården och Fågelsång vid Alet

Lördagen den 17 maj kör vi två spännande familjeaktiviteter!

Mellan kl. 10.00-13.00 är det Familjedag på Stadsbondgården med naturen i fokus. Det kommer bli förevisning av fiske- flugfiske, utterspaning, kryp under vattnet samt guidad naturvandring i Stadsbondgårdens närmiljö. Vi bjuder på grillning och fika! Kontaktperson är Stefan Anderson, 035-22 13 39. Samarrangemang med Fylleåns Vattenråd och Halmstads kommun.

Stadsbondgården

 

Är du morgonpigg och fågelintresserad kan du mellan kl. 8.00—ca. 11.00 följa med på Fågelsångsvandring vid Alet. Det finns knappast någon annan svensk tätort som kan erbjuda ett liknande frodigt fågeleldorado nästan mitt i stan. Vi vandrar runt och lyssnar på den rika fågelsången. Samling vid parkeringsplatsen till Alets idrottsplats. Samarrangemang med Halmstads ornitologiska förening. Kontaktperson är Anders Olovsson, 0730 63 42 60

 

Vi ses den 17 maj!

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.