Sandlife, en dag i sandens tecken, 20:e augusti

Vad är Sandlife? – En dag i sandens tecken!

På olika stationer i Gullbrannareservatet berättas det om varför det är så viktigt att återskapa öppna sandområden. Det kommer finnas förevisning av de maskiner som använts för att rycka bort vresrosor och annan växtlighet, information värdefulla arter, roliga aktiviteter och mycket mer! Mer information om dagen kommer veckan innan så håll dig uppdaterad här på hemsidan eller på facebooksidan.

Tid: 20:e augusti, kl. 10-13
Plats: Gullbranna Naturreservat

Vill du veta mer om Gullbrannareservatet och dess spännande natur? Läs mer på Länsstyrelsens hemsida: http://www.lansstyrelsen.se/halland/Sv/djur-och-natur/skyddad-natur/naturreservat/halmstad/Pages/gullbranna.aspx

Samarrangemang med Länsstyrelsen i Halland

Kontaktperson: Stefan Andersson, 035-221339

Varmt Välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.