Aktiviteter vid snorkelleden i Svärjarehålan

Vad finns det för roliga djur längs Halmstads stränder? Guidade turer längs snorkelleden, strandfynd, fågelskådning och mycket mer.  För att vara med på guidningen av snorkelleden måste du kunna simma bra.

Inbjudan – Snorkellededsaktivitet 5:e augusti

I år är det första gången som Snorkelledsaktiviteten ligger under Västerhavsveckan. Mellan 5-13 augusti kommer det ske många roliga aktiviteter längs hela Västkusten, från Strömstad till Kullaberg. Se alla aktiviteter och läs mer om Västerhavsveckan här: Västerhavsveckan 2017

 

Kontaktperson är Stefan Anderson, 035 22 13 39

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.