Klädbytardag 2018!

Lördagen den 14 april är det dags för årets klädbytardag i Halmstad. Det är en aktivitet som är både rolig, social och bra för miljön!

Platsen för klädbytardagen är Högskolehallen, Spetsvinkelgatan 23 i Halmstad. Inlämning av kläder sker mellan kl.11.00-13.00. Du tar då med dig max 10 fina och fräscha plagg (även accessoarer och skor i nyskick är välkommet). Vi tar emot både barn-och vuxenkläder, bad-eller underkläder tar vi dock inte emot. För varje plagg du lämnar in får du en biljett som du kan byta mot ett nytt plagg vid uthämtningen som sker mellan kl.14.00-16.00. Det hela är helt gratis och de plagg som blir över skänker vi till välgörande ändamål!

Så passa på att rensa din garderob och ge plaggen ett nytt liv hos någon annan – vi ses den 14 april!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.