Studiebesök på Kyrkbygård i Slättåkra.

Lördag 19 september kl. 10.00 – 12.00 Kyrkbygård

Välkommen till ett studiebesök på det ekologiska och KRAV-certifierade lantbruket Kyrkbygård i Slättåkra. På gården strävar man efter ett lantbruk i balans med cirkulerande växtnäring och därför finns både växtodling och djurhållning (nötkreatur grisar och höns). På delar av markerna försöker man att efterlikna en savann med cirkulation av nötkreatur eller höns och där det med jämna mellanrum är planterat fruktträd och nötbuskar.

Samåkning från Cirkle K vid Arenahallen 09.30.
Kontaktperson: Bo Hansson, 073 – 580 12 33, bo.t.hansson@netatonce.net

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.