Den vandrande fiskens dag – 25 maj kl. 14.00 – 16.00

I Laholm firar vi ”Den vandrande fiskens dag” på lördag den 25 maj kl. 14.00 – 16.00.

Per Ingvarsson visar på de möjligheter det finns för laxen att återta sina forna lekplatser om Lagan restaureras, kraftverksdammen i Laholm tas bort samt att 20 kubikmeter vatten får rinna genom nya omlöp och i den gamla fåran.

Fantastiska möjligheter för att rädda flodpärlmusslan, havsnejonögon och förbättra möjligheten för ålen att vandra. På samma gång som det kan utveckla Laholm till en ort med stora fiskemöjligheter och naturturism och många gröna arbetstillfällen.

Vi samlas vid parkeringen vid kraftverksdammen/fallet i Karsefors.

Varmt Välkomna

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.